Indonesie Rondreizen

Groepsreis en individuele rondreis in Indonesie, Sumatra, Java, Bali, Lombok, Kalimantan, Sulawesi, Komodo, Gili Eilanden

Baobab Reizen IndonesieFamiliereis Sumatra, Java en Bali

Tijdens deze verrassende en complete familiereis door Indonesie reis je niet alleen langs de hoogtepunten maar kom je ook op plekken waar weinig andere toeristen komen. Op het groene Sumatra gaan we op zoek naar orang-oetans in de dampende jungle van Gunung Leuser en maak je kennis met kleurrijke bevolkingsgroepen. Java biedt afwisseling en cultuur. Het beroemde en grootste heiligdom Borobudur bevindt zich op Java. Naast steden en tempels heeft dit eiland ook prachtige natuur. We beklimmen hier de Bromo vulkaan en je kan wandelen tussen de rijstterrassen. Bali maakt jouw reis helemaal compleet. Je fietst langs dorpjes, bezoekt tempels en snorkelt boven het fel gekleurde koraal. Uiteraard mag een ontspannen afsluiting aan het strand niet ontbreken!

EUR 2498.00


Rondreis Indochina

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja overnachten we in hotels die varieren van eenvoudig tot comfortabel. Dit is een bijzondere en zeer afwisselende reis. We hebben de beschikking over een eigen bus, zodat we kunnen stoppen waar we willen. Er wordt een tweedaagse boottocht afgelegd over de Mekongrivier. Om tijd te besparen maken we vanaf Da Nang een binnenlandse vlucht naar Ho Chi Minhstad.

EUR 2398.00


Familiereis Bali Familie Chill/Adventure

Bali is een eiland van indrukwekkende vulkanen, mooie stranden en honderden tempels. Met korte afstanden en een enorme variatie is het een ideaal vakantie eiland met kleinere kinderen. Dagen aan het strand worden afgewisseld met overnachtingen in het binnenland, tussen de rijstvelden. Het programma biedt veel ruimte om zelf leuke dingen met de kinderen te ondernemen. Aan het eind van de reis is het mogelijk om de reis te verlengen met een aantal dagen in een mooi hotel aan het strand.

EUR 2098.00


Familiereis Kleine Sunda Eilanden

Tijdens deze familiereis zullen families het traditionele Indonesische leven van heel dichtbij beleven! De Kleine Sunda eilanden laten je een andere kant van Indonesie zien. We komen oog in oog te staan met de varanen op Komodo en bezoeken de beroemde Kelimutu vulkaan. Een meerdaagse boottocht brengt je bij de meest spectaculaire riffen om te snorkelen. Je kunt een aantal leuke wandelingen maken en op Lombok is een bijzondere fietstocht uitgezet door de dorpjes en rijstvelden. Tijdens de reis is het strand nooit ver weg. We eindigen de reis op de tropische Gili eilanden waar je perfect kunt snorkelen.

EUR 2348.00


Rondreis Kalimantan Pop-Up

Deze bijzondere reis door Oost-Kalimantan staat in het teken van regenwoud, orang-oetans, dolfijnen, neusapen en de traditionele lokale bevolking. Natuurlijk kom je tijdens deze reis oog in oog te staan met de prachtige orang-oetans en bezoeken we verschillende nationale parken, zoals Kutai en Wahea. Een vierdaagse boottocht brengt je langs de meest traditionele Dayak stammen van Kalimantan en speur je het water af naar de zeldzame Irrawaddydolfijn. Aan het eind van de reis kun je ontspannen op de Derawan eilanden, met poederwit zand en azuurblauwe zee. Hier maken we een mooie boottocht langs de andere eilanden en snorkelen we in het heldere water.

EUR 3298.00
Djoser Rondreizen IndonesieRondreis Java & Bali, 18 dagen

Op Java zijn de Borobodur, de Bromovulkaan en Yogjakarta de belangrijkste trekpleisters. De bijzondere sfeer van Bali ervaar je aan het strand bij Lovina en in en om het plaatsje Ubud.

EUR 1695.00


Rondreis Kleine Sunda eilanden, 21 dagen

Bijzondere rondreis over de Kleine Sunda eilanden waaronder Flores, Komodo en Sumbawa. De reis eindigt met een ontspannen verblijf op Lombok.

EUR 2245.00


Rondreis Java, Bali & Lombok, 22 dagen

Op reis door Java, Bali en Lombok maak je kennis met goedlachse mensen, intrigerende culturen en word je omringd door adembenemende natuur. Ondanks de overeenkomsten hebben de eilanden elk hun eigen, unieke karakter. Een verblijf op de paradijselijke Gili-eilanden maakt deze mooie reis echt onvergetelijk.

EUR 1995.00


Rondreis Sumatra, Java & Bali, 23 dagen

Een rondreis langs het Toba meer en Bukittingi op Sumatra, de culturele hoogtepunten van Java als de Borobodur en Yogjakarta. De bijzondere sfeer van Bali ervaar je in Ubud en bij Lovina.

EUR 1895.00


Rondreis Sumatra, Java, Bali & Lombok, 29 dagen

Hoogtepunten van de Indonesische archipel als het Tobameer en Bukittinggi op Sumatra, culturele schatten van Java als de Borobodur en Yogjakarta en het natuurschoon van Bali, met een ontspannen verblijf op het strand van Senggigi op Lombok.

EUR 2295.00


Fietsvakantie Bali & Lombok, 18 dagen

Fietsreis door de groene natuur van twee van de mooiste eilanden van de Indonesische archipel: Bali en Lombok.

EUR 1925.00
Koningaap Reizen IndonesieRondreis INDONESI╦: SULAWESI - 25 dagen; Als Robinson Crusoe op Celebes

Sulawesi, het vroegere Celebes, heeft veel te bieden voor de avontuurlijke reiziger. Realiseer je dat op dit Indonesische eiland het toerisme nog in de kinderschoenen staat. Op deze pioniersreis Indonesie maak je kennis met de Torajastam, de nog weinig bezochte Besoavallei met zijn geheimzinnige megalithische stenen, met ongerepte jungle en hagelwitte stranden. Koraalriffen en kleurige tropische vissen zorgen voor een zeldzame schoonheid onder water.

EUR 2595.00


Familiereis INDONESI╦ AVONTUUR - 22 dagen; Struinen door de rijstterrassen

Dit is een Indonesie familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. De Gordel van Smaragd is voor velen het mooiste eilandenrijk ter wereld. Op deze Indonesie gezinsvakantie bezoek je de twee bekendste eilanden: Java en Bali. Je maakt kennis met adembenemende rijstterrassen, groene theeplantages en parelwitte stranden. Ook kun je genieten van indrukwekkende tempels, dans en muziek, de smakelijke Indonesische keuken en vooral ook van de vriendelijke bevolking. Selamat datang!

EUR 2095.00


Rondreis INDONESI╦: SUMATRA, JAVA EN BALI - 22 dagen; Groene rijstterrassen en vulkanen

Indonesie, de ?Gordel van Smaragd?, is voor velen het mooiste eilandenrijk ter wereld. Je bezoekt de bekendste eilanden en overnacht in kleinschalige, sfeervolle accommodaties. Sumatra met zijn oneindige oerwouden en traditionele dorpen, Java met zijn spectaculaire vulkanen en prachtige tempelcomplexen en Bali met zijn geheel eigen cultuur en adembenemende rijstterrassen. Deze Indonesie rondreis biedt een bijzondere combinatie van drie totaal verschillende eilanden!

EUR 1945.00


Rondreis INDONESI╦: SUNDA EILANDEN - 22 dagen; Verborgen schoonheid

Ontdek een authentiek, minder bereisd deel van Indonesie. Dit gebied, ook wel bekend als Nusa Tenggara, telt meer dan 500 eilanden, waarvan velen geen naam hebben. Tijdens je verblijf op Flores, Komodo, Sumbawa, Lombok en Bali maak je kennis met de mooiste en in cultureel opzicht rijkste gebieden van Indonesie. Daarnaast kun je genieten van de diverse stranden en maak je op deze Indonesie rondreis een tweedaagse boottocht waarbij je op zoek gaat naar komodovaranen.

EUR 1885.00


Rondreis INDONESI╦: SUMATRA, JAVA EN BALI - 29 dagen; Sawa, strand en sate kambing

De eilanden Sumatra, Java en Bali staan op het programma van deze Indonesie rondreis. In een ontspannen reistempo zie je jungle, bergmeren, rijstvelden, theeplantages en vulkanen. Bekijk Batakhuizen, beklim de Borobudur, slaap op een vulkaan, struin over sawa's, bezoek een dansvoorstelling, snorkel tussen duizenden vissen, luier op het strand en ontmoet de vriendelijke bevolking; je ervaart al snel hoe enthousiast de Indonesiers reageren op je komst.

EUR 1995.00


Rondreis INDONESI╦: BALI EN JAVA - 16 dagen; Koraalriffen en vulkanen

Voor veel reizigers is de ?Gordel van Smaragd? de mooiste archipel ter wereld. Op deze rondreis Indonesie bezoek je behalve Bali ook het minder toeristische oosten van Java. Je kunt volop snorkelen en beklimt de werkende Ijen vulkaan. Je bezoekt culturele bezienswaardigheden, je ziet schildpadden hun eieren op het strand leggen en je kunt wandelen en fietsen tussen de imposante rijstterrassen. Het reistempo is laag, zodat je optimaal deze Indonesische ?parels? leert kennen.

EUR 1595.00


Familiereis INDONESI╦: BALI - 16 dagen; Eiland van goden en demonen

Dit is een Indonesie familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Mysterieus Bali staat bekend als het ?Eiland van Goden en Demonen?. Er valt volop cultuur te proeven in hindoe´stische tempels, tijdens een dansvoorstelling of in een batikatelier. Het landschap bestaat uit prachtige stranden, groene rijstterrassen en jungle, ruige vulkanen en bergmeren. Voor actievelingen valt er van alles te beleven: fietsen, wandelen, snorkelen, duiken en surfen. En zwemmen? alle hotels beschikken over een zwembad!

EUR 1495.00


Rondreis INDONESI╦, BRUNEI EN MALEISI╦: BORNEO - 28 dagen; Complete jungle ervaring

Een ?off the beaten track? reis door Borneo voor avonturiers! Je trekt door de weelderige jungle met zijn neushoornvogels, neusapen, wilde orchideeen en vleesetende bekerplanten. Je onderzoekt grotten, maakt een cruise over de Mahakamrivier en kunt de hoogste berg van Zuidoost-Azie te beklimmen. Je ontmoet orang-oetans, de Maleisische Ibanstam, de Indonesische Dayak en sluit je reis af op een tropisch eiland waar je kunt zwemmen en snorkelen. Als klap op de vuurpijl bezoek je het sultanaat Brunei, waar gouden moskeeen je tegemoet fonkelen.

EUR 3745.00
Kras Reizen IndonesieSingle Rondreis Indonesie - Java & Bali

Singlereis Indonesie inclusief vliegreis met Garudo, ontbijt en met NL'se reisleiding naar o.a. de Borobudur en Prambanan

EUR 1389.00


Rondreis Indonesie - Sumatra, Java en Bali

Vlieg/busreis Indonesie incl. ontbijt met o.a. Medan, Tobameer, Bukittinggi, Jakarta, Borobodur tempel, Bromo vulkaan en Bali

EUR 1649.00


Rondreis Sulawesi & Bali

Vlieg-/busreis Indonesie inclusief ontbijt met o.a. Makassar, Bira, de cultuur van de Kajang en Toraja, Tempemeer, Sengkang en vrije dagen op Bali

EUR 1349.00


Rondreis Indonesie - Java & Bali

Rondreis Indonesie - Java & Bali

EUR 999.00


Rondreis Indonesie - Bali & Komodo

Rondreis Indonesie - Bali & Komodo

EUR 1585.00


Rondreis Bali Compleet

Rondreis Bali Compleet

EUR 1099.00


Rondreis Indonesie - Bali & Komodo

Rondreis Indonesie - Bali & Komodo

EUR 1499.00
Riksja Travel IndonesieBali on the move

Trek er tijdens deze rondreis te voet op uit tussen woudreuzen en bedwing de top van een vulkaan. Zoef op een mountainbike dwars door de natuur met rijstvelden links en rechts en bekijk de onderwaterwereld door je duikbril. Naast flink wat zweten ga je ook lokaal leren koken, zo maak je je eigen nasi goreng. Je logeert in bungalows met buitenbadkamer, met uitzicht op de vallei of aan het strand.

EUR 1056.00


2,5 week in het paradijs

Met deze twee en een halve weekse Bali rondreis waan je je in het kleine, tropische paradijs Bali. Zoef op de mountainbike tussen frisgroene rijstvelden door en ga met een Balinees op zoek naar kruidnagel en gember. Je dobbert op het heldere water op een minder ontdekt plekje, wat wij een echte parel van Bali vinden. Staar vanuit je rieten stoel op je terras over de kabbelende zee. Je overnachtingen zijn eigenlijk altijd bijzonder.

EUR 1341.00


Sawa's, rituelen en snorkelstranden

Sawa's, rituelen en snorkelstranden is een rondreis over de minder vaak bezochte eilanden van Indonesie: Sulawesi en Lombok. Dit is de reis voor avonturiers die het veelzijdige Indonesie willen leren kennen, buiten de gebaande paden. Je combineert cultuur in Makassar met ongerepte natuur: kano tussen karstbergen, beleef eeuwenoude rituelen van de Tana Toraja bevolking en strijk neer op poederwitte snorkelstranden.

EUR 1828.00


Eilandhoppen in Indonesie

Eilandhoppen in Indonesie is een rondreis naar gebieden waar weinig toeristen komen. Een reis uitermate geschikt voor ervaren Indonesie reizigers die op zoek zijn naar onontdekte gebieden. Met deze rondreis combineer je een rustige start op Bali met de authentieke eilanden Flores en Lombok. Hier word je ondergedompeld in lokale gebruiken en religies, onderweg naar de enige plaats ter wereld waar je oog in oog kan staan met de bijzondere Komodo varaan. Het is dan heerlijk afsluiten met je blote voeten in parelwit zand.

EUR 2231.00


Slingerapen, fietstaxi's en tempelwachters

Dit is onze favoriete rondreis, omdat je in 3,5 week drie totaal verschillende eilanden combineert. Je reist naar de ruige jungle op Sumatra, waar je vanuit je jungle lodges orang-oetans spot. Vervolgens de mystieke tempel Borobudur en een vulkaan expeditie, onderweg naar het authentieke Javaanse leven. Op Bali krijg je zin in zen. Hier overnacht je in smaakvolle cottages aan rustige stranden en ontdek je frisgroene rijstvelden met je gids. Dit is een geschikte rondreis voor reizigers die voor het eerst naar Indonesie gaan.

EUR 1973.00


Sumatra en Bali: van apenjungle naar rijstterras

In twee weken combineer je het groene eiland Sumatra en het relaxte Bali. Je begint met het zoeken naar orang oetans in de jungle en wast een olifant in een rivier in de jungle. Op Bali is het tijd om het rustiger aan te doen. Je verblijft tussen de rijstvelden vlakbij Monkeyforest, in het noorden aan de vulkanische stranden aan de kust en bij een balinees gezin thuis tijdens een homestay. Deze rondreis is ideaal als je met kinderen reist of veel dieren wilt zien tijdens je reis.

EUR 1556.00


Indonesie; groen, groener, groenst

Java en Bali zijn de meest populaire en bekendste eilanden van Indonesie. Niet voor niets vinden wij door de diversiteit en afwisseling. Op Java ontmoet oude Hollandse geschiedenis het typisch Javaanse leven, terwijl je langs uitgestrekte theevelden, mystieke tempels en brommende vulkanen reist. Naar Bali reis je juist voor de rustieke cultuur, waar je overnacht in een waterpaleis in het groen en een typisch Balinees hotel op loopafstand van een sfeervol strand. Voor deze rondreis zijn we op Java en Bali op zoek gegaan naar minder bekende plekken voor een authentieke Indonesie ervaring.

EUR 1678.00


Java en Bali in vogelvlucht

Deze tweeweekse rondreis leidt je langs bijzondere plaatsen op Java en Bali. Je avontuur begint tussen de theevelden en uitlopers van brommende vulkanen en eindigt in de rijstvelden en het strand van Bali. Vanuit de culturele stad Yogyakarta rijd je op de fiets naar de Borobudur en drink je koffie met een rijstboer op een kruidenplantage. Zodra je met de ferry de oversteek naar Bali hebt gemaakt zet je letterlijk je voet in een andere wereld. Proef van het authentieke Bali en wandel door rijstterrassen om vervolgens aan het strand je reis relaxt af te sluiten.

EUR 965.00


Bali en Gili

Tijdens deze rondreis reis je naar de afgelegen binnenlanden van Bali. Je komt unieke plekken tegen die voor een echte Bali beleving zorgen. Je overnachtingen hier zijn eigenlijk altijd bijzonder. Verder sluit je de reis af op het paradijselijke eiland Gili Meno, met witte stranden uit het boekje. Onderweg slaap je in een waterpaleis met buitenbadkamer en in een smaakvolle houten cottage nabij denderende watervallen. Vanuit je bungalow in Ubud, dat uitkijkt op de rijstvelden trek je er met de fiets op uit. Ontspannen kan gemakkelijk op de Gili eilanden. Er is hier niet veel te doen, maar dat is precies waar je hiervoor komt.

EUR 1189.00


Eigenwijs Bali

Tijdens deze Bali reis beleef je Bali net een beetje anders door hier en daar van de gebaande paden af te wijken en ter plaatse je eigen weg te bepalen. De route hebben we voor je uitgestippeld, maar wat je ter plaatse wilt beleven is vooral aan jou. Balanceer tussen de rijstvelden en laat je verrassen door de lokale kookkunsten. Spot nieuwsgierige vissen met je duikbril op en relax in warm vulkanisch water in hartje Bali. Met deze reis ga je net even links, waar anderen rechts gaan. De overnachtingsplekken die we in de reis hebben opgenomen passen in de sfeer van de omgeving.

EUR 742.00


Strek je benen in Bogor

In Bogor, iets ten zuidoosten van Jakarta, vonden wij een serene plek in de koele heuvels. In de schaduwrijke binnentuin met zwembad is het goed toeven na je lange vlucht. De volgende dag neemt een gids je mee naar het andere Bogor; smalle straten in wijken waar je zelf niet snel zult komen.Je passeert kleine huisfabriekjes en scholen waar kinderen je verwonderd aan zullen kijken. Je loopt langs de bekende botanische tuinen, voordat je terugkeert naar je hotel tussen de rijstterrassen.

EUR 196.00


A taste of Bali

Het bijzondere aan Bali vinden wij de unieke binnenlanden, waar je slaapt in smaakvolle cottages met uitzicht op rijstvelden die als groene watervallen naar beneden golven en waar mensen offerandes doen bij heilige altaartjes. Tegelijk heeft Bali een enorme strandreputatie. Deze rondreis combineert in twee weken het beste van twee werelden. Je proeft van het authentieke Bali op weg naar mystieke tempels, reist langs vulkanische stranden en je eindigt aan het strand van Sanur. Een scala aan cultuur en natuur, maar met genoeg tijd voor ontspannen aan de kust.

EUR 796.00
Sawadee Reizen IndonesieFamiliereis Indonesie - Het beste van Java en Bali

Tijdens deze familiereis door Java en Bali beklim je onder andere een vulkaan, ga je mountainbiken door de rijstvelden en bezoek je tempels en paleizen. De Indonesische keuken biedt je allerlei culinaire verrassingen: heerlijke satÚ, pisang goreng (gebakken banaan) en lekkere lassies (yoghurtshakes) van vruchten, waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. We nemen ook ruim de tijd om lekker van het strand te genieten. Hier kun je snorkelen in de azuurblauwe zee en duiken tussen duizenden gekleurde vissen. De zeer comfortabele en bijzondere hotels waar je tijdens de reis slaapt maken de reis extra aangenaam. Naast alle bekende hoogtepunten als de Borobudur en de Prambanan bezoek je ook de niet-toeristische binnenlanden van Java en Bali. Indonesie: de aangename temperatuur, prachtige natuur en hartelijke bevolking maken deze reis gegarandeerd onvergetelijk.

EUR 2398.00


Familiereis Sumatra, Java en Bali

Tijdens deze verrassende en complete familiereis door Indonesie reis je niet alleen langs de hoogtepunten maar kom je ook op plekken waar weinig andere toeristen komen. Op het groene Sumatra gaan we op zoek naar orang-oetans in de dampende jungle van Gunung Leuser en maak je kennis met kleurrijke bevolkingsgroepen. Java biedt afwisseling en cultuur. Het beroemde en grootste heiligdom Borobudur bevindt zich op Java. Naast steden en tempels heeft dit eiland ook prachtige natuur. We beklimmen hier de Bromo vulkaan en je kan wandelen tussen de rijstterrassen. Bali maakt jouw reis helemaal compleet. Je fietst langs dorpjes, bezoekt tempels en snorkelt boven het fel gekleurde koraal. Uiteraard mag een ontspannen afsluiting aan het strand niet ontbreken!

EUR 2498.00


Rondreis Indonesie - Java, Bali Hoogtepunten

Tijdens deze rondreis door Indonesie maak je kennis met de mooiste hoogtepunten van dit land in deze complete, scherp geprijsde reis. De eilanden Java en Bali bieden een enorme variatie aan bezienswaardigheden: het imponerende Jakarta, de beroemde botanische tuinen van Bogor, de paleizen van de sultansstad Yogyakarta. Tijdens de reis zie je de Borobudur, de Bromovulkaan en kun je tussen de sawa's (rijstvelden) door fietsen of wandelen. Op Bali kun je zwemmen in de azuurblauwe zee.

EUR 1398.00


Familiereis Indonesie Kerst

Tijdens deze familiereis door Java en Bali beklim je onder andere een vulkaan, ga je mountainbiken door de rijstvelden en bezoek je tempels en paleizen. Op Bali kun je ook een heel spannende survivalbaan bestormen, met touwladders en lianen. De Indonesische keuken biedt je allerlei culinaire verrassingen: heerlijke satÚ, pisang goreng (gebakken banaan) en lekkere lassies (yoghurtshakes) van vruchten, waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. We nemen ook ruim de tijd om lekker van het strand te genieten. Snorkel in de azuurblauwe zee en duik tussen duizenden gekleurde vissen. Daarnaast beschikken de meeste hotels over een zwembad. Naast alle bekende hoogtepunten als de Borobudur en de Prambanan bezoek je ook de niet-toeristische binnenlanden van Java en Bali. De aangename temperatuur, prachtige natuur en hartelijke bevolking maken deze reis gegarandeerd onvergetelijk.

EUR 1998.00


Rondreis Indochina

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja overnachten we in hotels die varieren van eenvoudig tot comfortabel. Dit is een bijzondere en zeer afwisselende reis. We hebben de beschikking over een eigen bus, zodat we kunnen stoppen waar we willen. Er wordt een tweedaagse boottocht afgelegd over de Mekongrivier. Om tijd te besparen maken we vanaf Da Nang een binnenlandse vlucht naar Ho Chi Minhstad.

EUR 2398.00


Rondreis Indonesie: Bali en Lombok Pop-Up

Bali en Lombok zijn eilanden met indrukwekkende vulkanen, mooie stranden en honderden tempels. Met korte afstanden en een enorme variatie zijn het de ideale eilanden om te combineren tijdens een vakantie. Dagen aan het strand worden afgewisseld met overnachtingen in het binnenland, tussen de rijstvelden. Het programma biedt veel ruimte om zelf leuke dingen te ondernemen. Aan het eind van de reis is het mogelijk om de reis te verlengen met een aantal dagen extra aan het strand.

EUR 1348.00


Familiereis Indonesie - Java en Bali

Tijdens deze avontuurlijke familiereis door Indonesie geniet jullie gezin van de aangename temperatuur en de prachtige natuur. Maak daarnaast kennis met de vriendelijke bevolking, die jullie van harte welkom zal heten. Activiteiten en cultuur wisselen zich tijdens deze familievakantie Indonesie in een prettig tempo af. Zo beklim je onder andere een vulkaan, ga je mountainbiken door de rijstvelden en bezoek je diverse tempels en paleizen. Naast alle bekende hoogtepunten als de Borobudur en de Prambanan bezoeken jullie ook de niet-toeristische binnenlanden van Java en Bali. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om samen te ontspannen aan het zwembad bij diverse hotels of op de mooiste stranden. Neem een duikbril en snorkel mee om te zwemmen in de azuurblauwe zee en je te verwonderen over de kleurrijke onderwaterwereld. Laat je tijdens deze familiereis Indonesie verrassen door het onbekende, geniet van de tijd met het gezin en ga samen het avontuur aan!

EUR 2098.00


Rondreis Indonesie - Java, Bali en Lombok

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Java, Bali en Lombok beklim je de Bromo en de Ijen vulkaan, fiets je door de sawa's (rijstvelden) en bezoek je tempels en paleizen. Naast de bekende hoogtepunten bezoek je ook de niet-toeristische binnenlanden van Java en verblijf je tussen de koffieplantages. Op Bali kun je snorkelen in de azuurblauwe zee en duiken tussen duizenden gekleurde vissen. Op Lombok kun je heerlijk wandelen en (optioneel) de Rinjani beklimmen. Java, Bali en Lombok zijn ideale eilanden voor een wat kortere actieve rondreis, omdat de reisafstanden niet zo heel groot zijn.

EUR 1698.00


Rondreis - Het beste van Indonesie

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Java en Bali beklim je de Bromo, fiets je door de sawa's (rijstvelden) en bezoek je tempels en paleizen. Java en Bali zijn ideale eilanden voor een wat kortere actieve rondreis, omdat de reisafstanden niet zo heel groot zijn. Naast de bekende hoogtepunten bezoek je ook de niet-toeristische binnenlanden van Java en verblijf je tussen de koffieplantages. Op Bali kun je snorkelen in de azuurblauwe zee en duiken tussen duizenden gekleurde vissen. De zeer comfortabele en met zorg gekozen hotels waar je tijdens de reis slaapt maken de reis extra aangenaam.

EUR 1998.00


Familiereis Bali Familie Chill/Adventure

Bali is een eiland van indrukwekkende vulkanen, mooie stranden en honderden tempels. Met korte afstanden en een enorme variatie is het een ideaal vakantie eiland met kleinere kinderen. Dagen aan het strand worden afgewisseld met overnachtingen in het binnenland, tussen de rijstvelden. Het programma biedt veel ruimte om zelf leuke dingen met de kinderen te ondernemen. Aan het eind van de reis is het mogelijk om de reis te verlengen met een aantal dagen in een mooi hotel aan het strand.

EUR 2098.00


Familiereis Kleine Sunda Eilanden

Tijdens deze familiereis zullen families het traditionele Indonesische leven van heel dichtbij beleven! De Kleine Sunda eilanden laten je een andere kant van Indonesie zien. We komen oog in oog te staan met de varanen op Komodo en bezoeken de beroemde Kelimutu vulkaan. Een meerdaagse boottocht brengt je bij de meest spectaculaire riffen om te snorkelen. Je kunt een aantal leuke wandelingen maken en op Lombok is een bijzondere fietstocht uitgezet door de dorpjes en rijstvelden. Tijdens de reis is het strand nooit ver weg. We eindigen de reis op de tropische Gili eilanden waar je perfect kunt snorkelen.

EUR 2348.00


Rondreis Indonesie - Sumatra, Java en Bali

Tijdens deze verrassende en complete rondreis door Indonesie reis je niet alleen langs de hoogtepunten, maar kom je ook op plekken waar weinig andere toeristen komen. Op het groene Sumatra gaan we op zoek naar orang-oetans en olifanten in de dampende jungle van Gunung Leuser en maak je kennis met kleurrijke bevolkingsgroepen. Java biedt afwisseling en cultuur. Het beroemde heiligdom Borobudur bevindt zich op Java. Naast steden en tempels heeft dit eiland ook prachtige natuur. We beklimmen hier twee vulkanen en je kan op zoek gaan naar schildpadden in een natuurpark. De afsluiting op Bali maakt deze actieve rondreis compleet. Je fietst langs dorpjes, bezoekt tempels en paleizen en wandelt door bossen en rijstvelden. Uiteraard mag een ontspannen afsluiting aan het strand niet ontbreken.

EUR 2098.00


Rondreis Indonesie - Sulawesi

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Indonesie gaan jullie van ruige, bergachtige binnenlanden tot tropische wouden en een ontzagwekkende kustlijn. Deze actieve eis voert over Sulawesi (het vroegere Celebes). Nergens anders vind je zo'n verbazingwekkende verscheidenheid in landschappen en bevolkingsgroepen als op Sulawesi. De extraverte Toraja met hun bijzondere dodencultuur delen het eiland met de ruige, streng islamitische Bugis zeevaarders.

EUR 2698.00


Rondreis Indonesie - Kleine Sunda eilanden

Tijdens deze bijzondere rondreis naar de Kleine Sunda eilanden zie je niet alleen de toeristische hoogtepunten, maar beleef je tijdens een wandeltocht en overnachting het traditionele leven van heel dichtbij! Natuurlijk kom je oog in oog te staan met de varanen op Komodo en bezoeken we de Kelimutu vulkaan. Een driedaagse boottocht brengt je bij de meest spectaculaire riffen om te snorkelen. Op het eiland Lombok bieden we je de mogelijkheid de Rinjani vulkaan te beklimmen. Het is een actieve reis met voldoende rustpunten.

EUR 1998.00


Rondreis Kalimantan Pop-Up

Deze bijzondere reis door Oost-Kalimantan staat in het teken van regenwoud, orang-oetans, dolfijnen, neusapen en de traditionele lokale bevolking. Natuurlijk kom je tijdens deze reis oog in oog te staan met de prachtige orang-oetans en bezoeken we verschillende nationale parken, zoals Kutai en Wahea. Een vierdaagse boottocht brengt je langs de meest traditionele Dayak stammen van Kalimantan en speur je het water af naar de zeldzame Irrawaddydolfijn. Aan het eind van de reis kun je ontspannen op de Derawan eilanden, met poederwit zand en azuurblauwe zee. Hier maken we een mooie boottocht langs de andere eilanden en snorkelen we in het heldere water.

EUR 3298.00
Shoestring Groepreizen IndonesieGroepsreis Indonesie: Soenda Eilanden ; Draken en kampongs in het 'andere' Indonesie

Adembenemend natuurschoon, sluimerende vulkanen, prachtige stranden, groene sawa's en een vriendelijke bevolking zijn de ingredienten van deze mooie reis over de eilanden Bali, Lombok, Sumbawa, Komodo en Flores. Je bezoekt traditionele stammen als de Ngada en de Sasak en ziet de drie gekleurde meren van de vulkaan Kelimutu. Je gaat op zoek naar de angstaanjagende draken van het eiland Komodo en relaxt op de stranden van de Gili Eilanden en Sumbawa Besar. Kortom: een Indonesie groepsreis vol hoogtepunten in de Gordel van Smaragd!

EUR 1899.00


Groepsreis Indonesie: Sumatra, Java & Bali ; Land van Tempo Doeloe

Een schitterende groepsreis door de afwisselende archipel Indonesie. Gedurende drie weken maak je kennis met de enorme diversiteit aan landschappen en kleurrijke culturen. Je smult van de meest verrukkelijke gerechten, bezoekt traditionele dansvoorstellingen en gaat op zoek naar orang-oetans. Je geniet van prachtige kusten, oerwouden, werkende vulkanen en rijstterrassen en met wat geluk zie je de grootste bloem van de wereld, de rafflessia, in bloei. Deze meest complete rondreis door Indonesie zal je je leven lang bij blijven!

EUR 1649.00


Groepsreis Indonesie: Bali & Lombok ; Parels van de archipel

De Gordel van Smaragd is voor velen het mooiste eilandenrijk ter wereld. We bezoeken op deze Indonesie groepsreis het ?Eiland van Goden en Demonen?, Bali en zijn pittoreske buureiland Lombok. Je geniet van de gastvrije bevolking, het heerlijke eten, de fraaie stranden, torenhoge rijstterrassen, werkende vulkanen, traditionele muziek en dans en tal van culturele bezienswaardigheden. Het reistempo is laag, zodat je optimaal de gelegenheid hebt deze ?parels? van de Indonesische archipel goed te leren kennen.

EUR 1399.00


Groepsreis Indonesie: Java & Bali; De 'Gordel van Smaragd'

Maak kennis met de rokende vulkanen, tropische wouden, theeplantages, uitgestrekte rijstterrassen en parelwitte stranden van de lieflijke eilanden Java en Bali. Ervaar het verschil tussen het Aziatische stadsleven en het rustieke platteland tijdens deze Indonesie groepsreis. De prachtige tempelcomplexen en paleizen, de dans en muziek en vooral ook de vriendelijke, kleurrijke bevolking zullen een grote indruk op je maken. Een pluspunt is natuurlijk de smakelijke Indonesische keuken. De Gordel van Smaragd is voor velen het mooiste eilandenrijk ter wereld!

EUR 1599.00
Spotlight