Thailand Rondreizen

Groepsreis en individuele rondreis in Thailand, Laos, Cambodja

Baobab Reizen ThailandFamiliereis Thailand Hoogtepunten

Tijdens deze familiereis door Thailand maak je kennis met de boeddhistische cultuur, geniet je van de afwisselende natuur en breng je een bezoek aan het Elephant Nature Park. Thailand is het vakantieland bij uitstek en ideaal geschikt voor families. Deze Thailand Hoogtepunten Familiereis brengt je langs alle mooiste plekken. Afsluiten doen we op het mooie eiland Ko Samet inclusief mooie zandstranden.

EUR 1798.00


Rondreis Thailand

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Thailand ontdekken we dit afwisselende land: bergvolken, boeddhistische tempels en witte palmstranden. Je maakt kennis met alles wat reizen in Thailand zo speciaal maakt. Tijdens de driedaagse trektocht wandelen we vier tot vijf uur per dag en overnachten we in homestays bij de bergvolken. We reizen met het openbaar vervoer (songthaews en de bus), het vliegtuig, de nachttrein en prive minibusjes. Tijdens deze groepsreis door Thailand overnachten we in comfortabele hotels, soms met zwembad, maar ook in bamboebungalows en bij de bergvolken thuis. Op deze locaties zijn de sanitaire voorzieningen eenvoudig. Dit is een zeer complete reis door Thailand voor de avontuurlijke reiziger.

EUR 1798.00


Familiereis Thailand

Tijdens deze familiereis door Thailand ontdek je dit avontuurlijke land. Thailand heeft mooie stranden en een afwisselende natuur waar heel veel te beleven is. Ontmoet de vriendelijke Thai tijdens een tocht door de jungle van Noord-Thailand. In het Zuiden van Thailand ga je naar een spectaculair nationaal park waar je kunt wandelen en zwemmen. Verder kan er op verschillende plaatsen een fietstocht worden gemaakt en maken jullie kennis met de boeddhistische cultuur. Vergeet je niet een Thaise kookcursus te volgen?

EUR 2098.00


Familiereis Thailand Chill&Adventure

Met je gezin in twee weken het beste van Thailand ontdekken? Dat kan! Tijdens deze 15 daagse rondreis komen we de eerste week langs verschillende hoogtepunten. Denk aan de tempels van Ayutthaya, de watervallen van Erawan, het prachtige Khao Sok Nationaal Park en uiteraard slaan we Bangkok niet over. De tweede week heb je alle tijd om de indrukken op je in te laten werken op het prachtige strand van Krabi. Maar liefst 5 nachten verblijf je hier in een mooi hotel.

EUR 2198.00


Rondreis Thailand Chill/Adventure

Tijdens deze avontuurlijke en relaxte rondreis ontdek je in twee weken het beste van wat Thailand te bieden heeft. De eerste week reizen we langs hoogtepunten als de historische 'Bridge over the river Kwai', het prachtige Khao Sok Nationaal Park en de Erawan watervallen. Uiteraard slaan we de wereldstad Bangkok niet over. De tweede week van de reis verblijf je van november t/m april op Krabi en van mei t/m september op Ko Samui. Beide zijn paradijselijke plekken waar je heerlijk tot rust komt.

EUR 1598.00


Rondreis - Het beste van Thailand

Tijdens deze comfortabele rondreis door Thailand, reis je langs de mooiste hoogtepunten die dit land te bieden heeft. Denk aan de vele tempels van Chiang Mai, de brug over de River Kwai, het altijd drukke Bangkok en de ongereptheid van Ko Samet. Tegelijkertijd slaap je in bijzondere hotels, alle met zwembad die je rondreis door Thailand zeer aangenaam maakt. Dit bijzondere land heeft mooie stranden en een afwisselende natuur en cultuur waar heel veel te beleven is. Je bezoekt het midden en noorden van Thailand en krijgt zo een goede indruk van dit land met zijn vriendelijke bevolking.

EUR 1798.00


Rondreis Zuid-Thailand

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Zuid-Thailand reizen we met de trein en bus van Bangkok via de oostkust naar het zuiden. De beroemde River Kwai, de kustplaats Hua Hin en het prachtige Khao Sok Nationaal Park ontbreken niet. Op de Surin eilanden maken we kennis met de Moken. Dit zigeunervolk is ruim 4000 jaar geleden vanuit China naar Thailand gekomen en leven nu in complete harmonie met de Andaman zee. Tijdens deze groepsreis door Thailand overnachten we in bijzondere accommodaties. Drijvende bungalows op het Cheow Lan Lake en op de River Kwai, comfortabele bungalows in Khao Sok Nationaal Park, tenten op het strand van de Surin eilanden en comfortabele hotels in Bangkok en Hua Hin. Dit is een zeer complete rondreis door Zuid-Thailand voor de avontuurlijke reiziger, laat je tijdens deze reis verrassen door het minder bekende deel van Thailand!

EUR 2198.00


Familiereis - Het beste van Thailand

Tijdens deze comfortabele familiereis beleef je samen met je gezin de mooiste hoogtepunten van Thailand. Tegelijkertijd slaap je in mooie hotels, alle met zwembad die je reis zeer comfortabel maken. Dit bijzondere land heeft mooie stranden en een afwisselende natuur en cultuur waar heel veel te beleven is. Je bezoekt het midden en noorden van Thailand. De reis begint in het hectische en kleurvolle Bangkok en brengt je richting het bergachtige Chiang Mai. Reizen door Thailand betekent reizen door een land met een vriendelijke, gastvrije en ongedwongen bevolking, rijkversierde tempels, de overheerlijke Thaise keuken, tropische jungle en exotische stranden. Verder maak je kennis met de boeddhistische cultuur en op verschillende plaatsen kun je een fietstocht maken. Thailand is een heerlijk land voor een rondreis voor families. Vergeet je niet een Thaise kookcursus te volgen?

EUR 2098.00


Familiereis Thailand Voorjaar/Kerst

Tijdens deze familiereis door Thailand ontdek je dit avontuurlijke land. Thailand heeft mooie stranden en een afwisselende natuur waar heel veel te beleven is. Ontmoet de vriendelijke Thai tijdens een tocht door de jungle van Noord-Thailand. In het Zuiden van Thailand ga je naar een spectaculair nationaal park waar je kunt wandelen en zwemmen. Verder kan er op verschillende plaatsen een fietstocht worden gemaakt en maken jullie kennis met de boeddhistische cultuur. Vergeet je niet een Thaise kookcursus te volgen?

EUR 1698.00


Familiereis Indochina Familiereis

Tijdens de Indochina familiereis ontdek je Thailand, Laos en Cambodja. Deze landen behoorden ooit als kolonie toe aan Frans Indochina. Dit is een bijzondere en zeer afwisselende rondreis. Tijdens de reis overnachten we in hotels die varieren van eenvoudig tot luxueus. We slapen ook 1 nacht in de trein. We hebben de beschikking over een eigen bus, zodat we kunnen stoppen waar we willen. Er wordt een tweedaagse, comfortabele boottocht gemaakt over de Mekongrivier. Om tijd te besparen vliegen we van Luang Prabang naar Siem Reap.

EUR 2498.00
Djoser Rondreizen ThailandRondreis Thailand, 15 dagen

Ontdek in twee weken de hoogtepunten van Thailand, het ?land van de glimlach?, Bangkok, Kwai Rivier en Chiang Mai. Geniet na op het strand van Koh Samed.

EUR 1745.00


Rondreis Thailand, 21 dagen

Complete rondreis die de bekende hoogtepunten van Thailand die Bangkok, Kwai Rivier en Chiang Mai combineert met de oude hoofdstad Sukothai en het nationale park Khao Yai. Het eiland Koh Chang is een relaxed einde van de reis.

EUR 1695.00


Rondreis Thailand & Laos, 24 dagen

Rondreis langs de bekende hoogtepunten van Thailand en het minder bekende Laos. We bezoeken o.a. Bangkok, Kwai Rivier en Chiang Mai in Thailand en Vientiane en Luang Prabang in Laos. De reis eindigt op het mooie eiland Koh Samed.

EUR 2295.00


Thailand, 15 dagen

Bangkok, de beroemde Kwai-rivier, Chiang Mai en het eiland Koh Samed zijn de hoogtepunten van een tweeweekse reis naar Thailand. Maak daarbij kennis met de altijd glimlachende bevolking van Thailand.

EUR 1895.00


Fietsvakantie Thailand-Zuid, 15 dagen

Ontspannen fietsvakantie door het zuiden van Thailand in prachtige parken en langs de tropische stranden.

EUR 2245.00
Koningaap Reizen ThailandFamiliereis THAILAND TOTAAL - 22 dagen; Tempels, tuk-tuks, bountystranden

Dit is een Thailand familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Het 'Land van de Glimlach' is bij uitstek ideaal om met het gezin te genieten an een onbezorgde vakantie. Thailand heeft een vriendelijke bevolking, prachtige natuur en schitterende tempels. Ook vind je er tropische stranden en misschien wel het lekkerste eten ter wereld. Deze rondreis Thailand laat je de fascinerende verscheidenheid van dit land zien. Van de kosmopolitische metropool Bangkok en kleine bergdorpen in het noorden, tot de witte palmstranden en groene jungle in het zuiden.

EUR 1995.00


Familiereis THAILAND AVONTUUR - 22 dagen; Het 'Land van de Glimlach'

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar die een tropisch landschap met gouden boeddhistische monumenten combineert. Je bezoekt kleurrijke bergstammen en kunt ontspannen op een eiland in de azuurblauwe zee. Je hebt de mogelijkheid mee te gaan op een avontuurlijke trekking door de weelderige natuur. Ook kun je tijdens deze Thailand familiereis de miljoenenstad Bangkok verkennen. Andere bestanddelen: heerlijk eten, diverse watersporten en imposante tempels.

EUR 1895.00


Familiereis NOORD-THAILAND KIDZ - 15 dagen; Boeddha's, palmen en watervallen

Dit is een Thailand familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Deze tweeweekse rondreis combineert de hoogtepunten van Thailand met een heerlijk verblijf op een tropisch eiland. Per boot, fiets of tuk-tuk kun je kennismaken met de bruisende hoofdstad Bangkok. Je bezoekt boeddhistische tempels en kunt kleurrijke bergstammen ontmoeten tijdens een indrukwekkende optionele trektocht in het noorden van het land. Tenslotte is het luieren op het tropische eiland Koh Samed.

EUR 1595.00


Rondreis THAILAND - 15 dagen; Het 'Land van de Glimlach'

Een prima combinatie van de culturele hoogtepunten van Thailand met een zalig verblijf op een tropisch eiland. Per boot, fiets of tuktuk kun je kennismaken met het bruisende Bangkok. Je bezoekt het monumentale Ayutthaya en kunt de kleurrijke bergstammen ontmoeten tijdens een indrukwekkende trektocht in het noorden van het land. Tenslotte is het op deze Thailand rondreis luieren met een exotische cocktail op het bountyeiland Koh Samed. Welkom in het ?Land van de Glimlach?!

EUR 1345.00


Rondreis THAILAND ANDERS - 22 dagen; Ontdek authentiek Thailand

Het 'Land van de Glimlach' heeft een vriendelijke bevolking, prachtige natuur, magnifieke tempelcomplexen en misschien wel het lekkerste eten ter wereld. Deze afwisselende Thailand rondreis laat je de fascinerende verscheidenheid van Thailand zien. Van kosmopolitisch Bangkok, via dichte jungle naar de bergstammen bij Mae Hong Son. Bijzonder is je bezoek aan de nog onontdekte noordoostelijke regio Isaan. Je rondreis Thailand Anders eindigt met een verblijf op een wit palmenstrand.

EUR 1895.00
Kras Reizen ThailandSingle Reis Kleurrijk Noord-Thailand

Rondreis Thailand speciaal voor singles incl. 1-pers.kamer ontbijt, 6 x lunch en excursies naar o.a. Bangkok, Chiang Mai, Sukhothai & Gouden Driehoek

EUR 1389.00


Rondreis Amazing Thailand

Vlieg-/busreis Thailand inclusief ontbijt en 6 x lunch, met o.a. Bangkok, River Kwai, Chiang Mai, Yao-bergstammen, Gouden Driehoek en Cha Am

EUR 1129.00


Rondreis Exotisch Zuid Thailand

Vlieg-/busreis Thailand inclusief ontbijt met o.a. Bangkok, Koh Phangan, Koh Samui en Hua Hin

EUR 1149.00


Rondreis De zuidelijke parels van Thailand

Vlieg/busreis Thailand inclusief ontbijt met o.a. Bangkok met fietstocht, Khao Sok National Park, Phang Nga baai, Krabi en Koh Samui

EUR 1199.00


Rondreis Thailand Compleet

Vlieg/busreis Thailand inclusief ontbijt en 9 x lunch met o.a. Bangkok, Ayutthaya, Sukhothai, Chiang Mai, Gouden Driehoek en Koh Samui

EUR 1499.00


Rondreis Thailand en Cambodja

Vlieg-/busreis inclusief ontbijt met bezoek aan o.a. Bangkok, Phnom Penh, Siem Reap en fijne dagen aan het strand

EUR 1199.00


Rondreis Laos, Cambodja & Thailand

Vlieg-/busreis inclusief ontbijt met bezoek aan o.a. Bangkok, Luang Prabang, Phnom Penh, Angkor Wat en Khao Yai National Park

EUR 1749.00
Riksja Travel ThailandBiking, bamboevlot en bountystrand

Deze individuele rondreis Thailand is zoals wij het zelf zouden doen: de hoogtepunten van Thailand, maar dan net even anders. Je start je reis in Chiang Mai, het noorden van Thailand. Hierdoor heb je een andere reisroute dan de meeste reizigers. In drie weken zak je af naar de tropische stranden aan de westkust. Reis via de weinig bezochte tempelstad Sukhothai naar Bangkok, deze stad verken je per fiets. In het zuiden vaar je langs verborgen lagunes en paradijzen en eindig je onder de palmbomen op ons rustige Robinson eiland Ko Hai.

EUR 1660.00


Droomeilanden en koraalvelden

Deze rondreis naar de bounty eilanden in Zuid-Thailand, is voor diegenen die even willen ontsnappen aan de maatschappij. We brengen je in dit boeddhistische land naar rustige eilanden met mystieke baaien en (bijna) verlaten stranden. Vul je reis met massages, in de spa, het zwembad of je hangmat, geniet van de gezonde Thaise keuken: doe een kook- of massagecursus als je zin hebt. Deze rondreis in Zuid-Thailand is bedoeld als 'oplader', na je reis ben je weer helemaal klaar voor het drukke leven hier.

EUR 1014.00


Eigenwijs door Thailand

We hebben deze individuele reis Thailand voor je samengesteld waarbij je naar plekken reist waar de meeste reizigers niet van hebben gehoord. Leuk als je al eerder in Thailand bent geweest of graag van de gebaande paden gaat. Breng een offer aan een monnik en communiceer met handen en voeten in een lokaal vissersdorp. Ook relax je op ongerept witte zandstranden.

EUR 1257.00


Van slingeraap naar snorkelbaai

Tijdens deze rondreis ontdek je Centraal en Zuid Thailand. Doordat je niet naar het noorden reist, hebben we de reisafstanden beperkt weten te houden en houd je meer tijd over om te relaxen. Je verblijft bij de River Kwai in een comfortabele safaritent en reist via de koningsstad Ayutthaya naar Khao Yai; het oudste nationale park van Thailand. Geniet na alle avonturen van de kleurrijke onderwaterwereld bij het snorkeleiland Ko Tao.

EUR 1029.00


Beleef Thailand on a budget

Deze budget Thailand reis biedt een complete Thailand ervaring geschikt voor iedere portemonnee. In twee weken maak je kennis met het land van gouden tempels, groene jungle en exotische eilanden. Je reist per lokaal vervoer en hebt hier en daar eenvoudige overnachtingen. Zo houd je wat meer geld over voor lekker eten en shoppen. Vanuit Bangkok reis je naar het oudste natuurpark van Thailand waar je apen spot. Na de tempelstad Ayuttaya reis je naar het zuiden. Hier overnacht je in onze eigen lodge in het regenwoud. Je sluit de reis af met een tropisch verblijf op aan het strand.

EUR 758.00


Zorgeloos Zuid-Thailand

In deze reis hebben we gekozen voor witte zandstranden gecombineerd met een vleugje avontuur. Anders dan in onze andere rondreizen start je in het relaxte Phuket, waardoor je het drukkere Bangkok ontwijkt. Ontspannen in je strandstoel met je voeten in het zand. Via de groene jungle van het National Park Khao Sok, reis je verder naar het kustplaatsje Khanom. Houd je camera bij de hand want vanuit je longtailboot spot je hier dolfijnen. De rondreis Zuid Thailand eindigt op de tropische eilanden Ko Phangan en Ko Samui.

EUR 862.00


Tuktuks en longtails

Tijdens deze drieweekse Thailand rondreis zie je de hoogtepunten van zowel Centraal-, Noord- als Zuid-Thailand. Een combinatie van cultuur, natuur en strand zorgt voor een complete eerste kennismaking met het land van de glimlach. Na je verblijf tussen de gouden tempels in Bangkok reis je naar de River Kwai, waar je overnacht in een sfeervolle jungleraft. Verken de tempelstad Ayutthaya en maak in het noorden een trekking naar de bergstammen. Je eindigt in het zuiden voor een relaxt verblijf op de tropische eilanden.

EUR 1120.00
Sawadee ThailandFamiliereis Thailand Hoogtepunten

Tijdens deze familiereis door Thailand maak je kennis met de boeddhistische cultuur, geniet je van de afwisselende natuur en breng je een bezoek aan het Elephant Nature Park. Thailand is het vakantieland bij uitstek en ideaal geschikt voor families. Deze Thailand Hoogtepunten Familiereis brengt je langs alle mooiste plekken. Afsluiten doen we op het mooie eiland Ko Samet inclusief mooie zandstranden.

EUR 1798.00


Rondreis Thailand

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Thailand ontdekken we dit afwisselende land: bergvolken, boeddhistische tempels en witte palmstranden. Je maakt kennis met alles wat reizen in Thailand zo speciaal maakt. Tijdens de driedaagse trektocht wandelen we vier tot vijf uur per dag en overnachten we in homestays bij de bergvolken. We reizen met het openbaar vervoer (songthaews en de bus), het vliegtuig, de nachttrein en prive minibusjes. Tijdens deze groepsreis door Thailand overnachten we in comfortabele hotels, soms met zwembad, maar ook in bamboebungalows en bij de bergvolken thuis. Op deze locaties zijn de sanitaire voorzieningen eenvoudig. Dit is een zeer complete reis door Thailand voor de avontuurlijke reiziger.

EUR 1798.00


Familiereis Thailand

Tijdens deze familiereis door Thailand ontdek je dit avontuurlijke land. Thailand heeft mooie stranden en een afwisselende natuur waar heel veel te beleven is. Ontmoet de vriendelijke Thai tijdens een tocht door de jungle van Noord-Thailand. In het Zuiden van Thailand ga je naar een spectaculair nationaal park waar je kunt wandelen en zwemmen. Verder kan er op verschillende plaatsen een fietstocht worden gemaakt en maken jullie kennis met de boeddhistische cultuur. Vergeet je niet een Thaise kookcursus te volgen?

EUR 2098.00


Familiereis Thailand Chill&Adventure

Met je gezin in twee weken het beste van Thailand ontdekken? Dat kan! Tijdens deze 15 daagse rondreis komen we de eerste week langs verschillende hoogtepunten. Denk aan de tempels van Ayutthaya, de watervallen van Erawan, het prachtige Khao Sok Nationaal Park en uiteraard slaan we Bangkok niet over. De tweede week heb je alle tijd om de indrukken op je in te laten werken op het prachtige strand van Krabi. Maar liefst 5 nachten verblijf je hier in een mooi hotel.

EUR 2198.00


Rondreis Thailand Chill/Adventure

Tijdens deze avontuurlijke en relaxte rondreis ontdek je in twee weken het beste van wat Thailand te bieden heeft. De eerste week reizen we langs hoogtepunten als de historische 'Bridge over the river Kwai', het prachtige Khao Sok Nationaal Park en de Erawan watervallen. Uiteraard slaan we de wereldstad Bangkok niet over. De tweede week van de reis verblijf je van november t/m april op Krabi en van mei t/m september op Ko Samui. Beide zijn paradijselijke plekken waar je heerlijk tot rust komt.

EUR 1598.00


Rondreis - Het beste van Thailand

Tijdens deze comfortabele rondreis door Thailand, reis je langs de mooiste hoogtepunten die dit land te bieden heeft. Denk aan de vele tempels van Chiang Mai, de brug over de River Kwai, het altijd drukke Bangkok en de ongereptheid van Ko Samet. Tegelijkertijd slaap je in bijzondere hotels, alle met zwembad die je rondreis door Thailand zeer aangenaam maakt. Dit bijzondere land heeft mooie stranden en een afwisselende natuur en cultuur waar heel veel te beleven is. Je bezoekt het midden en noorden van Thailand en krijgt zo een goede indruk van dit land met zijn vriendelijke bevolking.

EUR 1798.00


Rondreis Zuid-Thailand

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Zuid-Thailand reizen we met de trein en bus van Bangkok via de oostkust naar het zuiden. De beroemde River Kwai, de kustplaats Hua Hin en het prachtige Khao Sok Nationaal Park ontbreken niet. Op de Surin eilanden maken we kennis met de Moken. Dit zigeunervolk is ruim 4000 jaar geleden vanuit China naar Thailand gekomen en leven nu in complete harmonie met de Andaman zee. Tijdens deze groepsreis door Thailand overnachten we in bijzondere accommodaties. Drijvende bungalows op het Cheow Lan Lake en op de River Kwai, comfortabele bungalows in Khao Sok Nationaal Park, tenten op het strand van de Surin eilanden en comfortabele hotels in Bangkok en Hua Hin. Dit is een zeer complete rondreis door Zuid-Thailand voor de avontuurlijke reiziger, laat je tijdens deze reis verrassen door het minder bekende deel van Thailand!

EUR 2198.00


Familiereis - Het beste van Thailand

Tijdens deze comfortabele familiereis beleef je samen met je gezin de mooiste hoogtepunten van Thailand. Tegelijkertijd slaap je in mooie hotels, alle met zwembad die je reis zeer comfortabel maken. Dit bijzondere land heeft mooie stranden en een afwisselende natuur en cultuur waar heel veel te beleven is. Je bezoekt het midden en noorden van Thailand. De reis begint in het hectische en kleurvolle Bangkok en brengt je richting het bergachtige Chiang Mai. Reizen door Thailand betekent reizen door een land met een vriendelijke, gastvrije en ongedwongen bevolking, rijkversierde tempels, de overheerlijke Thaise keuken, tropische jungle en exotische stranden. Verder maak je kennis met de boeddhistische cultuur en op verschillende plaatsen kun je een fietstocht maken. Thailand is een heerlijk land voor een rondreis voor families. Vergeet je niet een Thaise kookcursus te volgen?

EUR 2098.00


Rondreis Cambodja en Thailand

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Cambodja en Thailand leggen we een hele afwisselende route af. We beginnen met een bijzondere fietstocht door nationale parken en het rustige platteland van Oost Thailand. Cambodja toont haar vele gezichten: mysterieuze tempelsteden, traditionele dorpjes, koningspaleizen, jungle en verlaten stranden maar vooral een heel vriendelijke en hartelijke bevolking.

EUR 1898.00


Familiereis Indochina Familiereis

Tijdens de Indochina familiereis ontdek je Thailand, Laos en Cambodja. Deze landen behoorden ooit als kolonie toe aan Frans Indochina. Dit is een bijzondere en zeer afwisselende rondreis. Tijdens de reis overnachten we in hotels die varieren van eenvoudig tot luxueus. We slapen ook 1 nacht in de trein. We hebben de beschikking over een eigen bus, zodat we kunnen stoppen waar we willen. Er wordt een tweedaagse, comfortabele boottocht gemaakt over de Mekongrivier. Om tijd te besparen vliegen we van Luang Prabang naar Siem Reap.

EUR 2498.00
Shoestring ThailandGroepsreis Laos, Vietnam en Cambodja ; Klassiek Indochina

In drie weken tijd maak je tijdens deze groepsreis kennis met de veelzijdigheid van het voormalige Indochina; Laos, Vietnam en Cambodja. Je reist door afwisselende natuur met fraaie karstrotsen, woest stromende rivieren en mooie stranden. Je maakt kennis met de vriendelijke bevolking op zowel het rustieke platteland als in de drukke miljoenensteden. Uiteraard bezoek je prachtige boeddhistische tempels en de overwoekerde ruines van de Angkor Wat; naast culturele zijn er tal van culinaire hoogtepunten tijdens deze Laos, Vietnam en Cambodja groepsreis. De schoonheid van het pure Indochina laat niemand onberoerd!

EUR 1999.00


Groepsreis Thailand & Laos; Monniken en bountystrand

Deze Thailand & Laos groepsreis combineert het mooiste van deze twee landen. Je komt door afwisselende natuur met karstbergen en watervallen. Je kunt zowel de tempelcultuur als het bruisende uitgaansleven van Bangkok ervaren en relaxen op de paradijselijke eilanden Koh Pha-Ngan en Koh Samui. Voor sportievelingen is er genoeg te beleven: wandelen, tubing, snorkelen en duiken.

EUR 1599.00


Groepsreis Thailand Avontuurlijk ; De hoogtepunten van Siam

Een prima combinatie van de culturele hoogtepunten van Thailand met een heerlijk afsluitend verblijf op een tropisch eiland. Per boot, fiets of tuk-tuk maak je kennis met de bruisende hoofdstad Bangkok. Je bezoekt tijdens deze Thailand groepsreis boeddhistische tempelcomplexen, bedrijvige markten en smult van misschien wel het lekkerste eten ter wereld. Liefhebbers kiezen voor een optionele trektocht, waarbij je kennis maakt met de kleurrijke bergstammen in het noorden van het land. Tenslotte is het luieren met een exotische cocktail op het strand van het eiland Koh Samed. Welkom in het ?Land van de Glimlach?!

EUR 1199.00


Groepsreis Thailand Totaal; Land van de Glimlach

Deze Thailand groepsreis combineert een tropisch groen landschap met gouden boeddhistische monumenten. Je bezoekt diverse kleurrijke bergstammen, verkent de miljoenenstad Bangkok en kunt ontspannen op twee tropische eilanden in de azuurblauwe zee. Ook heb je de mogelijkheid mee te gaan op een avontuurlijke trektocht door de weelderige natuur. Andere bestanddelen: heerlijk eten, diverse watersporten, imposante tempels en een bruisend uitgaansleven. Kortom een groepsreis naar het 'Land van de Glimlach' met veel afwisseling en vrijheid.

EUR 1599.00
WTC ThailandBangkok to Siem Reap Express

Reizen van Bangkok naar Siem Reap gebeurt veelal per vliegtuig, maar reizen over land is veelal goedkoper en geeft u weer een totaal nieuwe ervaring. Rijden per comfortabele minibus of auto is daarnaast ook een prettigere en gemakkelijkere manier van reizen dan per openbare bus.

EUR 91.73


Mekong vervoerspas

A comprehensive trip through northern Thailand, Laos and Cambodia with the option to end in Bangkok, Siem Reap, Phnom Penh or Ho Chi Minh City. For travellers who have 4 weeks or more and want to see as much of these amazing countries as possible.

EUR 998.64


Highlights of Thailand, Laos & Cambodia: Standard

Tijdens deze prive-rondreis maakt u kennis met enkele hoogtepunten van Thailand, Laos en Cambodja. Na Bangkok bezoekt u de oude hoofdstad Ayutthaya en steekt u na een overnachting in een slaaptrein de grens over naar Laos. Hier brengt u o.a. een bezoek aan de klassieke Franse/Indochinese stad Vientiane en het historische en charmante Werelderfgoed stadje Luang Prabang. Na een korte vlucht bereikt u Cambodja waar een bezoek aan de ruinestad Angkor absoluut niet mag ontbreken. Ontspan tot slot op het makkelijk vanuit Bangkok te bereiken eiland Koh Samet.

EUR 2724.36


Discover Thailand & Myanmar

Tijdens deze prive-rondreis maakt u kennis met Thailand en het weinig bezochte zuiden van Myanmar. Na Bangkok bezoekt u de legendarische River Kwai en de oude hoofdsteden Ayutthaya en Sukhothai. In Myanmar is de omgeving van Hpa-an is ideaal voor natuurliefhebbers, terwijl cultuurliefhebbers hun hart ophalen bij de Golden Rock en in Yangon. Ontspan tot slot op het makkelijk vanuit Bangkok te bereiken eiland Koh Samet.

EUR 2859.86


Highlights of Thailand, Laos & Cambodia: Superior

Tijdens deze prive-rondreis maakt u kennis met enkele hoogtepunten van Thailand, Laos en Cambodja. Na Bangkok bezoekt u de oude hoofdstad Ayutthaya en steekt u na een overnachting in een slaaptrein de grens over naar Laos. Hier brengt u o.a. een bezoek aan de klassieke Franse/Indochinese stad Vientiane en het historische en charmante Werelderfgoed stadje Luang Prabang. Na een korte vlucht bereikt u Cambodja waar een bezoek aan de ruinestad Angkor absoluut niet mag ontbreken. Ontspan tot slot op het makkelijk vanuit Bangkok te bereiken eiland Koh Samet.

EUR 2973.47
Spotlight