Tibet Rondreizen

Groepsreis en individuele rondreis in Tibet, China, Nepal

Baobab Reizen TibetRondreis China en Tibet

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door China en Tibet nemen jullie een kijkje in het fascinerende leven van de lokale bewoners. Het is bijzonder te zien hoe tradities en geloof een belangrijk onderdeel vormen in het dagelijks leven van de Tibetanen. Tibet oefent op velen een mystieke aantrekkingskracht uit door zijn imposante boeddhistische kloosters en oneindige hoogvlaktes, spaarzaam bevolkt door kuddes yaks en nomaden. Via Beijing, de Chinese muur en het terracotta leger van Xi'an reizen we naar Chengdu. Ook in het gebied ten noorden van Chengdu is de Tibetaanse cultuur volop aanwezig. Je vindt er prachtige Tibetaanse kloosters en veel mensen zijn van Tibetaanse afkomst.

EUR 3348.00
Djoser Rondreizen TibetRondreis China & Tibet, 30 dagen

Complete reis langs alle hoogtepunten van China, inclusief het Dak van de Wereld in Tibet. Steden als Beijing en Xian wissel je af met de landschappelijk mooie provincies Yunnan en Tibet.

EUR 2795.00
Koningaap Reizen TibetRondreis CHINA, TIBET EN NEPAL - 29 dagen; Per spoor naar het 'Dak van de Wereld'

Een avontuurlijke 'overland' tocht brengt je vanuit Beijing naar Kathmandu. Heb je via de Chinese steden Pingyao en Xi?an en de onmetelijke landschappen eenmaal Lhasa bereikt, dan ben je een kleine twee weken lang getuige van het echte Tibetaanse leven. Je reist over de 'Friendship Highway' van Lhasa' tot aan de Nepalese grens, langs beroemde plaatsen als Samye, Gyanze, Xigaze en het eerste basiskamp van de Mount Everest.

EUR 3495.00


Rondreis CHINA EN TIBET KORT - 17 dagen; Hemeltrein, monniken en panda's

Oude pelgrimsroutes, gebedsvlaggen en kloosters zijn vaak de enige tekens van menselijk leven in het prachtige Tibet, ook wel het 'Dak van de Wereld' genoemd. De ?Hemeltrein? leidt je tijdens je rondreis China en Tibet over de pas geopende spoorlijn naar Lhasa door een ruig, verstild landschap dat je het gevoel geeft een verborgen wereld te ontdekken. Je maakt tijdens deze mooie reis uitgebreid kennis met de hoogtepunten van Tibet en de sfeervolle Chinese stad Chengdu.

EUR 2795.00


Rondreis TIBET MOUNT KAILASH - 29 dagen; Zetel van de goden

De 6711 meter hoge Mount Kailash is voor hindoes, jainisten, boeddhisten en volgelingen van de Bonreligie de zetel van hun goden. De reis die je naar dit centrum van het universum onderneemt, is psychisch en lichamelijk zwaar. Een flexibele houding en een goede lichamelijke conditie zijn vereist! Deze tocht met ontberingen heeft zeker ook de schoonheid in zich die je een leven lang bij blijft. Je overnacht tijdens deze Tibet rondreis in eenvoudige herbergen. Onderweg eet je met de Tibetaanse pot mee.

EUR 3595.00


Rondreis NEPAL EN TIBET - 23 dagen; Pelgrims en gebedsvlaggen

Dit is een avontuurlijke reis waarin de overweldigende natuur wordt afgewisseld met de mystieke culturen van Nepal en Tibet. Al wandelend verken je het Himalayarijk Nepal. Je loopt in een niet-toeristisch gebied door groene rijstterrassen en langs kleine dorpjes op redelijke hoogte. Je doorkruist de onmetelijke hoogvlakte in Tibet en reist in drie weken van groene velden en bananenbomen tot aan wapperende gebedsvlaggen in verstilde onherbergzame landschappen.

EUR 3195.00
Riksja Travel Ladakh India TibetVan de Taj naar de Tibetaan

Een rondreis die de hoogtepunten van de Gouden Driehoek combineert met het hoge noorden van India: Ladakh. Hier bepalen monniken in rode gewaden, Tibetaanse kloosters en witte bergtoppen het straatbeeld. Een reis voor reizigers die een bijzonder, afgelegen stuk India willen ontdekken, maar de highlights ook niet willen missen.

EUR 2344.00
Sawadee Reizen TibetRondreis China en Tibet

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door China en Tibet nemen jullie een kijkje in het fascinerende leven van de lokale bewoners. Het is bijzonder te zien hoe tradities en geloof een belangrijk onderdeel vormen in het dagelijks leven van de Tibetanen. Tibet oefent op velen een mystieke aantrekkingskracht uit door zijn imposante boeddhistische kloosters en oneindige hoogvlaktes, spaarzaam bevolkt door kuddes yaks en nomaden. Via Beijing, de Chinese muur en het terracotta leger van Xi'an reizen we naar Chengdu. Ook in het gebied ten noorden van Chengdu is de Tibetaanse cultuur volop aanwezig. Je vindt er prachtige Tibetaanse kloosters en veel mensen zijn van Tibetaanse afkomst.

EUR 3348.00


Rondreis Tibet en Nepal

Tijdens deze rondreis door Tibet en Nepal reizen we rond door de spectaculaire ruige natuur van de Tibetaanse hoogvlakte en maken het Tibetaanse kloosterleven van dichtbij mee. Onderweg passeren we dorpjes en een enkel nomadenkamp. Met een beetje geluk kun je tijdens de wandeling naar het Mount Everest Base Camp het eerste zonlicht zien schijnen op de hoogste berg ter wereld. Verscholen achter de Himalaya ligt een land dat op velen een mystieke aantrekkingskracht heeft, ga mee op deze reis en ontdek.

EUR 3198.00
Shoestring TibetGroepsreis China & Tibet; Rit per Hemeltrein

Oude pelgrimsroutes, gebedsvlaggen en kloosters zijn vaak de enige tekens van menselijk leven in het prachtige Tibet, ook wel het 'Dak van de Wereld' genoemd. De treinreis per ?Hemeltrein? naar Lhasa voert je door een ruig, verstild landschap dat je het gevoel geeft een verborgen wereld te ontdekken. Je maakt tijdens deze gevarieerde groepsreis door China en Tibet ook uitgebreid kennis met de moderne grote steden van China en kleine nostalgische dorpjes waar het fotogenieke plattelandsleven voortkabbelt. Uiteraard kun je een bezoek brengen aan het befaamde Terracottaleger en de Chinese Muur.

EUR 2949.00


Groepsreis Tibet in 2 weken; Het spirituele 'Dak van de Wereld'

Het land van de Dalai Lama spreekt al eeuwen tot de verbeelding. Het desolate landschap op grote hoogte maakt een onuitwisbare indruk; je staat op het 'Dak van de Wereld'. Het enige geluid dat je hoort als je op een pas staat, is de wind die langs je oren giert. Genieten doe je volop van het rustige kloosterleven met diensten die je ?s ochtends kunt bijwonen. Een magische ervaring! Je maakt tijdens deze reis uitgebreid kennis met de hoogtepunten van Tibet en de sfeervolle Chinese stad Chengdu, bekend vanwege de vele theehuizen en zijn aandoenlijke reuzenpanda?s.

EUR 2099.00


Groepsreis Tibet & Nepal ; Het dak van de wereld: een adembenemend avontuur

Een rondreis vol overweldigende natuur, enorme bergmassieven en mythische culturen. Je ziet de historische koningssteden van Nepal en maakt een prachtige wandeltocht aan de rand van de fotogenieke Kathmanduvallei. Je doorkruist de onmetelijke hoogvlakten van Tibet, waar oude pelgrimsroutes, gebedsvlaggen en kloosters de enige tekens van menselijk leven zijn op dit 'Dak van de Wereld'. Het ruige verstilde landschap geeft je als reiziger het gevoel een verborgen wereld te ontdekken. Na eeuwenlang van de buitenwereld afgesloten te zijn geweest, ontvangt de traditionele en gastvrije Tibetaanse bevolking haar bezoekers nu met open armen. Deze Tibet & Nepal groepsreis is dan ook zeker een aanrader!

EUR 2799.00
Fox Verre Reizen Tibet16-daagse prive rondreis Onvergetelijk China en Tibet

Tijdens deze unieke rondreis China & Tibet ontmoet u twee bijzondere werelden. Uw reis begint in Chengdu, waar u uiteraard een bezoek aan de reuzenpanda's brengt. In Leshan brengt u een bezoek aan de enorme grote stenen Boeddha van wel 71 meter hoog en de heilige berg Emei, waar u per kabelbaan naar de Wannian tempel gaat en tevens zal overnachten. Per vliegtuig reist u naar Lhasa. Tijdens een stadstour in Lhasa bezoekt u het Potala paleis, de Jokhang tempel en Barkhor markt, waar duizenden pelgrims de heilige route afleggen. Het is indrukwekkend om te zien hoe diepgeworteld het boeddhisme is in Tibet. Vervolgens maakt u een prachtige treinreis naar Xi'an, onderweg ziet u het landschap veranderen. U bezoekt het indrukwekkende Terracotta Leger waar geen enkele kleisoldaat hetzelfde is. De reis eindigt in het keizerlijke Beijing, waar u uiteraard een bezoek aan de Grote Muur brengt.

EUR 2759.00


26-daagse groepsrondreis Grand Tour China & Tibet

China en Tibet, een mix van eeuwenoude culturen en nieuwe ontwikkelingen. China is een land met felle contrasten, van torenhoge wolkenkrabbers tot straatjes met pagodes of tempels van honderden jaren. Deze combinatie maakt China zo speciaal en tel daar de highlights van de Grote Muur of de Verboden Stad nog bij op. Tibet is zeer indrukwekkend, prachtige tempels en talloze monniken in combinatie met de rust geeft Tibet een authentiek gevoel, iets wat ervaren moet worden om het volledig te begrijpen. Tijdens onze rondreis nemen wij u mee door deze prachtige landen. Als eerste gaan wij op bezoek bij de reuzenpanda's, om vervolgens in Tibet het zeer indrukwekkende Potala paleis te bezoeken. Verder maken wij ook stops bij het prachtige waterdorp Wuzhen en Suzhou, met haar indrukwekkend aangelegde tuinen. Een veelzijdige reis waarbij u de hedendaagse gewoontes en de eeuwenoude cultuur allemaal meekrijgt. Bekijk hier het complete dagprogramma Comfortabele hotels op goede locatiesTijdens onze reis verblijven we in comfortabele drie- en viersterrenhotels, inclusief ontbijt. Zo overnachten we in het Shuixiangyi hotel in Wuzhen, een hotel met prachtig uitzicht op de Grand Canal. Vanuit de bar kunt met uw drankje genieten van dit uitzicht. Bekijk hier de complete selectie van hotels We maken een prachtige treinreis door de bergenDeze treinreis duurt twee dagen, hierbij doorkruisen we adembenemende landschappen. We zien indrukwekkende, besneeuwde, bergtoppen, prachtige dalen en fraaie groene gebieden. De treinreis begint op 3.800 meter hoogte en het hoogste punt onderweg is maar liefst 5.072 meter. Een zeer indrukwekkende reis! Bekijk hier wat nog meer inclusief is Nederlandssprekende reisleiding, die China en Tibet echt kennen.Onze ANVR-gediplomeerde reisleiders begeleiden al jaren reizen door deze twee prachtige landen, hierdoor hebben zij ervaring met de gewoontes en kennen zij de bestemming op hun duimpje. Dit is wel zo fijn en dit zorgt ervoor dat zij u kunnen helpen en uw vragen kunnen beantwoorden. Heeft u nu al een vraag? Stel uw vraag op het reisleider forum

EUR 3199.00